Hoi, wij zijn Yibbo!

Welkom bij de leukste vloersticker-webshop voor scholen! Yibbo is begonnen vanuit Trapleren®, al bijna 10 jaar een gevestigde naam in de onderwijswereld. Je weet wel, van die kleurrijke, leerzame trappen waarmee je écht hogerop komt.

Door onze jarenlange ervaring met Trapleren® weten we ook welke thema’s en niveaus op dit moment relevant zijn. Daarvoor hebben we een uitgebreid assortiment vloerstickers samengesteld, zodat iedereen bewegend kan leren. Kies je voor Yibbo-stickers, dan kies je veilig.

✅  Alle thema’s

✅ Alle niveaus

✅ Alle onderwijssoorten

Kies jouw favoriete thema

Bewegend leren over rekenen, taal, aardrijkskunde en nog veel meer

Heb jij als doel om jouw school fitter, slimmer en vrolijker te maken? De Yibbo-vloerstickers passen perfect in het thema ‘bewegend leren’. Met een bewegingsparcours leren de leerlingen spelenderwijs rekenen, het alfabet, het metriek stelsel en nog veel meer. 

Ook als je school saai en grijs is, fleur je met Yibbo de gang weer helemaal op! Stapstenen in één van de basiskleuren of juist helemaal uitpakken met een kleurenpalet? Bij ons kan het!

Vanuit Bergschenhoek, speciaal gemaakt voor alle Nederlandse scholen

Vanuit ons kantoor in Bergschenhoek (Zuid-Holland) bedienen we basisscholen, bso’s en middelbare scholen door heel Nederland. De standaard Yibbo-stickers versturen we per post. We bestellen ze speciaal voor jouw school en ze zijn met een paar werkdagen bij je binnen.

Heb je niet de vloerstickers van jouw wens gevonden, maar zelf een creatief idee? We hebben zelf nog talloze concepten achter de hand en maken ook stickersets op maat. Stuur ons een mail op info@yibbo.eu, dan kijken we samen naar het ontwerp en tegen welke prijs we het kunnen maken.

Als eerste weten wanneer er nieuwe Yibbo-vloerstickers zijn? 📩

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. Je leest dan alles over onze webshop, nieuwe stickers, thema’s, kleuren en blogs over bijvoorbeeld bewegend leren! Kortom, een aanrader 😊

Wil je meer weten over Yibbo zelf, vul dan het contactformulier in, of stuur een mail naar info@yibbo.eu.

Groetjes van Team Yibbo!