Stapstenen vloerstickers Alfabet

€ 249,99
Inclusief belasting

Pas op dat je niet in het water valt! De stenen stimuleren om nauwkeurig te springen. Tegelijk zijn ze een duidelijke ondergrond om de hoofd- en kleine letters van het alfabet op af te beelden. Een leuke, educatieve hinkelbaan in verschillende kleuren.

Kleur
  • Bontgekleurd
  • Oranje
Aantal in set
  • 26
Lettersoort
  • Kleine letters
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Omdat de stapsteen een duidelijke vorm is, is deze beweegbaan perfect voor groep 1, 2 of 3. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren letters en zo jouw schoolgang helemaal opvrolijken. Plak ze van A tot Z of juist in groepjes zoals de taalleesmethode van jouw school voorschrijft. Veel populaire methodes hebben letterborden of klankborden waarop je de volgorde van de letters in de gang kunt aanpassen. Zo gebruik je de vloerstickers ook echt als taaloefening buiten de klas. Letterlijk stap voor stap automatiseren de kinderen zo alle letters. Andere ontwerpen met het alfabet bekijken? Klik hier voor het totaaloverzicht alfabet-vloerstickers.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-02-01-06-01

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Stapstenen