Ronde vloerstickers Alfabet

€ 249,99
Inclusief belasting

Deze kleurrijke cirkels zijn makkelijk te lezen en hierdoor ideaal om om kinderen te laten kennismaken en spelen met letters. Het vrolijkt je saaie schoolgang helemaal op, maar heeft ook een rustig ontwerp in drukkere hallen en binnenpleinen. Bij de drukletter-stickers hebben we de klinkers een andere kleur gegeven.

Kleur
  • Bontgekleurd
Aantal in set
  • 26
Lettersoort
  • Blokletters
  • Drukletters
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Ronde vloerstickers van Yibbo hebben een uitgesproken educatief karakter en stimuleren de kinderen van groep 1 en 2 om spelenderwijs alle letters te ontdekken. Voor groep 3 kan je kan je de hinkelbaan meer inzetten om het alfabet te leren, in de goede volgorde. Of combineer deze stickers met een Klanken-stickerset, waarmee je een complete basis legt voor technisch lezen.

Als je de kinderen de letters laat roepen terwijl ze springen, oefenen ze ook gelijk de klank van het hele alfabet. De ronde vloerstickers zijn een vrolijke aanvulling of de taaloefeningen binnen de klas. Spelenderwijs leren kinderen de klinkers en medeklinkers. Wil je deze ronde vloerstickers net in een andere kleur omdat ze dan nog beter aansluiten op jouw taalleesmethode? Als de taalleesmethode door verschillende scholen gebruikt wordt, kunnen we nieuwe stickers en stickerkleuren ontwerpen. Stuur ons een mail via info@yibbo.eu voor de mogelijkheden. Andere ontwerpen met het alfabet bekijken? Klik hier voor het totaaloverzicht alfabet-vloerstickers.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-02-01-05

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Rondjes