Kikker vloerstickers Alfabet

€ 249,99
Inclusief belasting

Kikkerstickers kwaken jouw saaie schoolgang helemaal tot leven! Voor groep 1 t/m 3 is dit een heerlijke manier om lekker buiten de klas bezig te zijn. Tegelijk zijn de kinderen spelenderwijs aan het leren. In een volgend stadium automatiseren ze alle kleine letters en hoofdletters die samen op de sticker staan.

Kleur
  • Bontgekleurd
  • Groen
Aantal in set
  • 26
Lettersoort
  • Kleine letters
  • Hoofdletters
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

In groep 1 en 2 draait het om al spelend kennismaken met letters. Je kunt deze kennis, in het tempo van jouw taalleesmethode, steeds verder uitbreiden met de vloerstickers. Je kunt de stickers bijvoorbeeld in de volgorde plakken zoals je ze in de klas behandelt, of juist netjes van A tot Z. Zo kan je kinderen in groep 3 het alfabet in de juiste volgorde aanleren. Als je deze stickerset met een Klanken-stickerset combineert, leg je de basis voor technisch lezen. Je verbetert hiermee spelend de klank-tekenkoppeling van een kind. De kikkers geven je gang bovendien een groen, natuurlijk karakter waar je jarenlang plezier van hebt. Andere ontwerpen met het alfabet bekijken? Klik hier voor het totaaloverzicht alfabet-vloerstickers.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-02-01-04-04

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Kikkers