Bloemen vloerstickers Alfabet

€ 249,99
Inclusief belasting

Kleurrijke bloemen fleuren je schoolgang op en laten kinderen spelenderwijs het Nederlandse alfabet leren. Het duidelijke ontwerp is perfect voor de jongere kinderen. Groep 1, 2 of 3 leert zo alle hoofdletters en kleine letters automatiseren.

Kleur
  • Bontgekleurd
Aantal in set
  • 26
Lettersoort
  • Kleine letters
  • Hoofdletters
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Heeft jouw schoolgang een saaie, kale linoleumvloer? Dat kan een stuk vrolijker én leerzamer! Met bloemen-vloerstickers van Yibbo leren kinderen letterlijk stap voor stap alle letters van het alfabet. Al spelend worden ze er het hele jaar door onbewust en bewust mee geconfronteerd, waardoor ze steeds makkelijker letters herkennen bij de taaloefeningen in de klas. De bloemen hebben verschillende kleuren, wat de gang een heel ander uiterlijk geeft.

Hebben de kinderen even geen zin om actief te letten op letters? Yibbo vloerstickers zijn ook een perfecte hinkelbaan om je lekker op uit te leven. Want bewegend leren moet vooral leuk zijn. In groep 3 zijn de kinderen ook geholpen bij een beweegpad in de gang als hulp bij hun eerste stappen in het technisch lezen. Als je een Klanken-stickerset erbij neemt, verbeteren kinderen ook hun taal-tekenkoppeling en kunnen ze met de stickers simpele woorden maken. De vloer in jouw hal wordt dus niet alleen vrolijk, maar ook heel leerzaam. Andere ontwerpen met het alfabet bekijken? Klik hier voor het totaaloverzicht alfabet-vloerstickers.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-02-01-03-02

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Bloemen