Breuken

Bewegend breuken leren met educatieve vloerstickers

Breuken: de een schiet zo door de lesstof heen en de ander blijft er heel groep 5 of 6 op hangen. Deze vloerstickers geven zowel uitdaging aan de snelle leerling als een steuntje in de rug aan de leerling die iets langer nodig heeft. Bewegend leren van de breuken is een leuke, ongedwongen manier om de rekenmethode te behandelen. En het vrolijk ook nog eens de schoolgang op! We hebben verschillende sprekende ontwerpen gemaakt, zodat er voor iedere basisschool een Rekenen-vloerstickerset bij zit. De etenswaren zijn verdeeld in parten, de breuk is groot afgebeeld en daarnaast staan ook het bijbehorende percentage en het decimaalgetal erop. Zo kan je iedere les al bewegend weer een ander facet van de breuken behandelen!

Actieve filters

Nieuw

Hamburger vloerstickers Breuken

€ 119,99
Kleur
Aantal in set

Bijzonder educatieve vloerstickers waarmee kinderen sneller de breuken leren. 1/1e- tot 1/10e-breuk komt allemaal aan bod op 4 verschillende manieren: de breuk zelf, de hamburger-parten, het decimaal-getal en het percentage.

Nieuw

Appel vloerstickers Breuken

€ 119,99
Kleur
Aantal in set

Bijzonder educatieve vloerstickers waarmee kinderen sneller de breuken leren. 1/1e- tot 1/10e-breuk komt allemaal aan bod op 4 verschillende manieren: de breuk zelf, de appelparten, het decimaal-getal en het percentage.

Nieuw

Pizza vloerstickers Breuken

€ 119,99
Kleur
Aantal in set

Bijzonder educatieve vloerstickers waarmee kinderen sneller de breuken leren. 1/1e- tot 1/10e-breuk komt allemaal aan bod op 4 verschillende manieren: de breuk zelf, de pizzapunten, het decimaal-getal en het percentage.

Nieuw

Mandarijn vloerstickers Breuken

€ 119,99
Kleur
Aantal in set

Bijzonder educatieve vloerstickers waarmee kinderen sneller de breuken leren. 1/1e- tot 1/10e-breuk komt allemaal aan bod op 4 verschillende manieren: de breuk zelf, de mandarijnpartjes, het decimaal-getal en het percentage.

Nieuw

Cupcake vloerstickers Breuken

€ 119,99
Kleur
Aantal in set

Bijzonder educatieve vloerstickers waarmee kinderen sneller de breuken leren. 1/1e- tot 1/10e-breuk komt allemaal aan bod op 4 verschillende manieren: de breuk zelf, de cupcake-stukken, het decimaal-getal en het percentage.

Nieuw

Watermeloen vloerstickers Breuken

€ 119,99
Kleur
Aantal in set

Bijzonder educatieve vloerstickers waarmee kinderen sneller de breuken leren. 1/1e- tot 1/10e-breuk komt allemaal aan bod op 4 verschillende manieren: de breuk zelf, de watermeloen-parten, het decimaal-getal en het percentage.