Kalender

Vloerstickers Kalender Leren

Dagen, maanden en seizoenen. Door het leren van de kalender ontwikkelt een kind zijn of haar tijdsbesef. Bij de Yibbo vloerstickers hebben de dagen van de week allemaal hun eigen kleur. Hetzelfde geldt voor de maanden. Bij de seizoenen maken we onderscheid in de verschillende soorten weer. Leer kleuters de dagen van de week door spelletjes op de hinkelbaan. Lekker bewegend leren buiten de klas.

Actieve filters

Nieuw

Ronde vloerstickers Dagen van de Week Kleuren

€ 114,99
Kleur
Aantal in set

De ronde vloerstickers passen in iedere schoolgang. Combineer de kleuren van de dagen van de week van jouw planbord met de ronde vloerstickers om kleuters zo de dagen van de week te leren. Staat jouw kleurencombinatie er niet tussen?

Nieuw

Kalender vloerstickers Maanden Leren

€ 159,99
Kleur
Aantal in set

Niets geeft zoveel herkenning als een kalender als het om het leren van de maanden gaat. Iedere maand heeft zijn eigen getal, zodat kinderen de volgorde van de maanden snel leren herkennen en automatiseren.

Nieuw

Ronde vloerstickers Maanden Leren

€ 159,99
Kleur
Aantal in set

De ronde vloerstickers passen in iedere schoolgang. Door het rustige ontwerp kunnen kinderen goed focussen op de inhoud, zo leer jouw groep 2 of 3 de maanden en de volgorde. Daarnaast vrolijkt het jouw saaie schoolgang op.

Nieuw

Blaadjes vloerstickers Seizoenen Leren

€ 74,99
Kleur
Aantal in set

De wisseling van de seizoenen kan je goed uitleggen aan de hand van de verkleuringen van een blad. Zo leren kinderen op een speelse en visuele manier de seizoenen. Spring van seizoen naar seizoen of daag jouw klas uit op het goede seizoen te...

Nieuw

Poppetje vloerstickers Seizoenen Leren

€ 74,99
Kleur
Aantal in set

De wisseling van de seizoenen kan je goed uitleggen aan de hand van de kleding die het poppetje draagt. Zo leren kinderen op een speelse en visuele manier de seizoenen. Spring van seizoen naar seizoen of daag jouw klas uit op het goede seizoen...