Maanden

Vloerstickers Maanden Leren

Na het leren van Dagen van de Week zijn de maanden het volgende onderwerp in het ontwikkelen van tijdsbesef bij een kind. Dit komt vaak in groep 2 en 3 tegelijk met het leren klokkijken en omdat ze dan ook leren lezen. Met de Yibbo kalender-vloerstickers leert een kind de volgorde in de maanden gemakkelijk te herkennen. Door de verschillende speelse ontwerpen daagt het kinderen uit om van maand naar maand te springen. Of initieer het zelf en daag jouw klas uit om op de juiste maand te springen. Zo leren ze de maanden automatiseren op een speelse manier. Lekker bewegend leren buiten de klas.

Actieve filters

Nieuw

Kalender vloerstickers Maanden Leren

€ 159,99
Kleur
Aantal in set

Niets geeft zoveel herkenning als een kalender als het om het leren van de maanden gaat. Iedere maand heeft zijn eigen getal, zodat kinderen de volgorde van de maanden snel leren herkennen en automatiseren.

Nieuw

Ronde vloerstickers Maanden Leren

€ 159,99
Kleur
Aantal in set

De ronde vloerstickers passen in iedere schoolgang. Door het rustige ontwerp kunnen kinderen goed focussen op de inhoud, zo leer jouw groep 2 of 3 de maanden en de volgorde. Daarnaast vrolijkt het jouw saaie schoolgang op.