Ronde vloerstickers Dagen van de Week Kleuren

€ 114,99
Inclusief belasting

De ronde vloerstickers passen in iedere schoolgang. Combineer de kleuren van de dagen van de week van jouw planbord met de ronde vloerstickers om kleuters zo de dagen van de week te leren. Staat jouw kleurencombinatie er niet tussen? Mail ons de kleuren en dan maken we hem op maat!

Kleur
  • Bontgekleurd
Aantal in set
  • 7
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

In groep 1 en 2 gaan de kleuters aan de slag met het leren van de dagen van de week. Veel basisscholen maken hierbij gebruik van het planbord. Combineer jouw planbord en weekdag kleuren met Yibbo vloerstickers om kinderen de weekdagen te leren met bewegend onderwijs. Spring met jouw kleuterklas van dag naar dag. Of verras ze door plotseling te vragen om op de juiste dag te springen. Plak de vloerstickers achter elkaar in een bewegingsparcours zodat het nog meer uitnodigt om erop te springen. Zo wordt het leren van de dagen van de week pas een leuk spelletje.

Het simpele ontwerp van de ronde vloerstickers straalt rust uit in een drukke gang. Met deze vloersticker haal je toch Bewegend Leren naar jouw school. Doordat de kleuren overeenkomen met jouw planbord, leggen kinderen snel de link tussen het springen op de ronde vloerstickers, jouw planbord en de weekdagen. Zo wordt het leren pas echt automatiseren. Vind je de ronde vloersticker niet leuk genoeg voor jouw schoolgang? Bekijk de alternatieven in het totaaloverzicht Dagen van de Week.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-05-01-02-01

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Rondjes

2 andere materialen in deze categorie: