Ronde vloerstickers - Gewichtsmaten Oefenen

€ 114,99
Inclusief belasting

Hoeveel gram suiker moet er in dat recept? Hoeveel is 200 gram pasta? En hoeveel kilo is 300 gram? Kinderen krijgen hun hele leven met het metriek stelsel te maken en deze ronde vloerstickers helpen ze de gewichtsmaten te automatiseren.

Kleur
  • Blauw
  • Groen
  • Geel
Aantal in set
  • 7
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Deze leuke ronde vloerstickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze fleuren je saaie schoolgang helemaal op! Maar deze stickers wil je niet alleen in de hal voor het uiterlijk: er zit ook een sterk educatief karakter aan. Op de stickers staat de stapgrootte van vermenigvuldigen en delen, plus alle stappen van milligram tot kilogram. Bij iedere rekenoefening, pauze of begin van de schooldag springen ze eroverheen. Zo komen ze, al is het maar even, iedere keer weer in aanraking met de gewichtsmaten. Zo gaan de oefeningen uit het werkboek in de klas ook een stuk makkelijker. De stickers zijn een schoolbrede investering: groep 5 tot 8 (die het metriek stelsel leren) maakt er straks dankbaar gebruik van.

Gewichten-vloerstickers bekijken met andere ondergronden? Bekijk ons Metriek Stelsel-assortiment. Maakt jouw school gebruik van metriek stelsel-lesmethodes, -posters of andere materialen, waar je de kleuren van de vloerstickers op wilt aanpassen? Laat je wensen aan ons weten via info@yibbo.eu, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-04-01-03-02

Gegevensblad

Doelgroep
Bovenbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Rondjes

2 andere materialen in deze categorie: