Verfspetter vloerstickers - Gewichtsmaten Oefenen

€ 114,99
Inclusief belasting

Verfspetters maken jouw saaie schoolgang een stuk vrolijker én leerzamer. Leer alle gewichtsmaten van het metriek stelsel. Bewegend leren en automatiseren buiten de klas is een leuke aanvulling op de schrijfoefeningen tijdens de les. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus het past altijd bij jouw gang.

Kleur
  • Groen
Aantal in set
  • 7
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Verfspatten zijn een neutrale, duidelijke ondergrond en daarom erg in trek als vloerstickers. Het geeft je gang een speels karakter. Daarnaast hebben de Yibbo vloerstickers een sterk educatief karakter: groep 5 tot en met 8 leert stap voor stap alle 7 gewichtsmaten. Van milligram tot kilogram, alles komt voorbij. 

En dat komt heel goed van pas! Kan ik iets zelf tillen of moet ik iets anders verzinnen? Hoeveel gram bloem heb ik nodig voor die lekkere taart? Wikken en wegen, maar als ze iedere dag over de vloerstickers lopen, kunnen ze de keer-10-stappen vanzelf dromen! 

Gewichten-vloerstickers bekijken met andere ondergronden? Bekijk ons Metriek Stelsel-assortiment. Maakt jouw school gebruik van metriek stelsel-lesmethodes, -posters of andere materialen, waar je de kleuren van de vloerstickers op wilt aanpassen? Laat je wensen aan ons weten via info@yibbo.eu, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-04-01-02-01

Gegevensblad

Doelgroep
Bovenbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Verfspetters

2 andere materialen in deze categorie: