Ronde vloerstickers - Inhoud (Liters) Oefenen

€ 114,99
Inclusief belasting

De eenvoudige vorm van de vloerstickers nodigt extra uit om met de inhoud ervan te oefenen: de inhoudsmaten van het metriek stelsel. Geschikt voor gericht bewegend onderwijs voor groep 5 tot 8.

Kleur
  • Blauw
  • Groen
  • Geel
Aantal in set
  • 7
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Met de ronde vloerstickers van Yibbo kun je letterlijk alle kanten op. Je kunt een creatief beweegpad aanleggen, ze gebruiken om je gang op te vrolijken en ze strategisch in de (belangrijkste) schoolgang van de midden- en bovenbouw plakken. Scholen die kiezen voor onze metriek stelsel-vloerstickers, verbreden daarmee hun reken-lesmethodes. Rekenoefeningen buiten de klas komen niet zo vaak voor en die originele aanpak zullen de jongens en meiden zeker waarderen!

Inhoud-vloerstickers bekijken met andere ondergronden? Bekijk ons Metriek Stelsel-assortiment. Maakt jouw school gebruik van metriek stelsel-lesmethodes, -posters of andere materialen, waar je de kleuren van de vloerstickers op wilt aanpassen? Laat je wensen aan ons weten via info@yibbo.eu, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-04-03-03-01

Gegevensblad

Doelgroep
Bovenbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Rondjes

2 andere materialen in deze categorie: