Vloersticker-hinkelpaden en beweegbanen voor basisschool De Tweemaster

Geplaatst op   jan 24, 2022     Yibbo Vloersticker Nieuws     Geen Opmerkingen

Basisschool De Tweemaster in Pijnacker zet in op bewegend leren met vloersticker-hinkelpaden en beweegbanen

Op Daltonschool De Tweemaster uit Pijnacker is veel aandacht voor bewegend leren. Logisch, want het stimuleert de productiviteit en concentratie bij de andere lesmethodes. Daarnaast is het natuurlijk ook een heerlijk ongedwongen manier van leren! Daarom heeft de basisschool al verschillende bewegend leren-producten, zoals een kleurrijke Trapleren®-rekentrap en een interactieve beweegmuur. De vloersticker-hinkelbanen en beweegpaden van Yibbo passen daar perfect bij, als aanvulling in de gang.

Bewegend Leren Vloerstickers Bewegeedpad Tellen tot 10  Bewegend Leren Hinkelbaan Vloerstickers tellen tot 10  Bewegend Leren Tellen Rekenen Vloerstickers

Bewegend leren over het metriek stelsel, het alfabet, de klanken en de getallen van 0 tot 10 en 20

In de verschillende gangen van de school liggen educatieve hinkelbanen en beweegpaden. In één gang is zelfs een getallen-slang op de wand geplakt om er echt een complete beweegbaan van te maken. Verder vind je beneden een ‘natuurlijke’ boomstammen-hinkelbaan met de cijfers van 0 tot 20, een alfabet-slang, stapstenen met het alfabet en de klanken. Als je over de Trapleren®-trap gerend hebt, kun je boven nog hinkelen over de metriek stelsel-hinkelbaan. Geweldig om te zien hoeveel aandacht er is voor spelenderwijs leren!

“We hebben gekozen voor verschillende thema’s. Heel tevreden, de kinderen maken er graag gebuik van!”

- Robin, directeur De Tweemaster

Wat vind je ervan? Plaats een opmerking!