Verfspetter vloerstickers Klanken

€ 349,99
Inclusief belasting

Goed te gebruiken samen met bekende taal- en leesmethodes als Lijn 3 en Taal in Blokjes. Door de duidelijke verfspetter-ondergrond focussen kleuters zich volledig op de twee- en drietekenklanken die op de vloerstickers staan. Daarnaast kunnen ze zich natuurlijk uitleven op de nieuwe hinkelbaan voor binnen. Groep 1 t/m 3 automatiseert zo letterlijk stap voor stap de klank-tekenkoppeling.

Samenstelling
  • Klanken
  • Alfabet
  • Klanken + Alfabet
Kleur
  • Bontgekleurd
Aantal in set
  • 45
Lettersoort
  • Blokletters
  • Drukletters
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Vloerstickers passend bij bekende taal- en leesmethodes als Lijn 3 en Taal in Blokjes

Bewegend Leren-vloerstickers van Yibbo kan je perfect inzetten als aanvulling op bekende taal- en leesmethodes als Lijn 3 en Taal in Blokjes. De stickers hebben dezelfde kleuren als het klankenbord of letterbord. Gebruik je een bekende lesmethode die andere kleuren hanteert dan je hier in de webshop ziet? Stuur ons een mail via info@yibbo.eu, dan kijken we of we de kleuren hierop af kunnen stemmen. Andere ontwerpen met klanken bekijken? Klik hier voor het totaaloverzicht Klanken-vloerstickers.

Een goede klank-tekenkoppeling is de basis voor technisch lezen in groep 3. Het beweegpad met Yibbo vloerstickers is een perfect hulpmiddel buiten de klas om deze koppeling te automatiseren. Zo helpt het kleuters bij hun eerste stappen in de Nederlandse taalwereld.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-02-03-03-01

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Verfspetters