Kalender vloerstickers Maanden Leren

€ 159,99
Inclusief belasting

Niets geeft zoveel herkenning als een kalender als het om het leren van de maanden gaat. Iedere maand heeft zijn eigen getal, zodat kinderen de volgorde van de maanden snel leren herkennen en automatiseren.

Kleur
  • Bontgekleurd
  • Pastel
Aantal in set
  • 12
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Het leren van de maanden en de volgorde is de tweede stap in het ontwikkelen van tijdsbesef bij kinderen. Veelal leren ze dit in groep 3 of 4 tegelijk met klokkijken en het lezen. Doordat de maanden staan afgebeeld in een kalender leren kinderen de associatie maken met een traditionele kalender. Iedere maand staat afgebeeld met het bijbehorende nummer in de volgorde. Zo leren kinderen herkennen dat maart de derde maand van het jaar is en september de negende maand van het jaar.

De Kalender Vloersticker Maanden Leren fleurt jouw schoolgang helemaal op. Spring met jouw groep van maand naar maand of daag ze uit de juiste maand te raden. Plak de vloerstickers achter elkaar in een bewegingsparcours zodat het nog meer uitnodigt om erop te springen. Zo wordt het leren van de maanden pas een leuk spelletje en dat is de kracht van bewegend leren! Vind je de Kalender vloersticker niet leuk genoeg voor jouw schoolgang? Bekijk de alternatieven in het totaaloverzicht Maanden Leren.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-05-02-03-02

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Uniek

2 andere materialen in deze categorie: