Stapstenen vloerstickers Leren Tellen

€ 224,99
Inclusief belasting

Het speelse ontwerp van de stapstenen vloerstickers nodigt al snel uit om erop te springen, want pas op dat je niet in het water belandt! Zo enthousiasmeren we kinderen voor bewegend leren. Leer tellen in sprongen van 5, 10 of tel van 0 tot 10 of 20!

Samenstelling
  • 0 - 10
  • 0 - 20
  • Stappen van 5
  • Stappen van 10
Kleur
  • Bontgekleurd
Aantal in set
  • 21
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Met de vrolijke stapstenen wordt je saaie schoolgang en stuk leuker en leer je groep 1, 2 en 3 de getallen. Als je de stapstenen vloerstickers in een hinkelbaan of bewegingsparcours plakt wordt leren tellen tot 10 of 20 een leuk spelletje! Zo leren ze ook de plaats van het getal in de cijferreeks en wordt leren tellen pas echt automatiseren. 

De stapstenen vloersticker wordt veel gebruikt in al drukke en kleurrijke schoolgangen. Het ontwerp is vrolijk, maar toch redelijk kleurneutraal door het water als ondergrond. Zo kan je toch in iedere gang beginnen met bewegend leren. Niet zeker of deze rustige vloerstickers bij jouw rustige gang passen? Bekijk kleurrijke alternatieven in het totaaloverzicht leren tellen.

De ruimte in de schoolgang bepaalt tot hoever je kan gaan met de cijfers. Voor de groepen 1 tot en met 3 raden we aan te gaan voor de set met getallen tot en met 20 om kinderen op een spelenderwijs ook de combinatie-getallen te leren. Is de ruimte beperkt? Dan kan je kiezen voor leren tellen tot 10, sprongen van 5 of 10. Kan je meer kwijt in je gang? Maak de vloersticker-set dan compleet om te leren tellen tot en met 20.

Leer bewegend tellen van 0 tot 10 en 20, maar ook in sprongen van 5 en 10

Veel juffen en meesters wilden naast bewegend leren tellen tot 10 en 20 ook vloerstickers met sprongen. Dat sluit natuurlijk supergoed aan op rekenmethodes binnen in de klas. Leer daarom vanaf nu ook bewegend de sprongen van 5 in 0 t/m 50 en sprongen van 10 in 0 t/m 100 met Yibbo-vloerstickers! Deze sets zijn goed te combineren met de getallenlijnen in je werkboekjes. Zo gaan de kinderen helemaal met sprongen vooruit😀!

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-01-01-03-02

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Stapstenen

10 andere materialen in deze categorie: