Ronde vloerstickers Leren Tellen

€ 224,99
Inclusief belasting

Met ronde vloersticker kan je zelfs in een drukke gang kleuters leren tellen. Het eenvoudige ontwerp legt de focus op het getal. Leg je de cirkels recht, in een slinger of juist in een traditioneel hinkelbaan-figuur? De keuze is aan jou!

Kleur
  • Bontgekleurd
Aantal in set
  • 11
  • 21
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Wil je bewegend onderwijs stimuleren bij jouw groep 1, 2 en 3? Dan is leren tellen een goed begin. Doordat de ronde vormen vallen de vloerstickers goed op, maar het kleurneutrale ontwerp maakt de schoolgang niet te druk. Plak de vloerstickers in een beweegpad of als hinkelbaan zodat het nog meer uitnodigt om erop te springen. En hoe leuker het beweegpad, hoe sneller kinderen de cijfers leren automatiseren!

De ronde vloersticker wordt veel gebruikt in al drukke en kleurrijke schoolgangen. Het ontwerp is vrolijk, maar toch redelijk kleurneutraal. Zo kan je toch beginnen met bewegend leren. Niet zeker of deze rustige vloerstickers bij jouw rustige gang passen? Bekijk kleurrijke alternatieven in het totaaloverzicht leren tellen.

De ruimte in de schoolgang bepaalt tot hoever je kan gaan met de cijfers. Voor de groepen 1 tot en met 3 raden we aan om te kiezen voor de set met getallen tot en met 20 om kinderen op een spelenderwijs ook de combinatie-getallen te leren. Is de ruimte beperkt? Dan kan je kiezen voor leren tellen tot 10. Kan je meer kwijt in je gang? Maak de vloersticker-set dan compleet om te leren tellen tot en met 20.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Gezonder, Slimmer, Vrolijker

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-01-01-04-02

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Rondjes

10 andere materialen in deze categorie: