Slang beweegpad Leren Tellen

€ 279,99
Inclusief belasting

Heb je weinig ruimte in de gang, maar wil je wel aan de slag met bewegend leren? Het slang beweegpad is dan ideaal. Met dit beweegpad leren groep 1 t/m 3 op een spelenderwijs tellen en vrolijk je de schoolgang op. Het Slang beweegpad Leren Tellen tot 10 is 125 x 60 cm en Leren Tellen tot 25 is 350 x 100 cm groot.

Kleur
  • Blauw
  • Groen
  • Rood
  • Paars
Aantal in set
  • 12
  • 26
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

De slang is het beweegpad waar kinderen écht wat van leren. Zo breng je bewegend leren in de praktijk. Want wat vindt een kind leuker dan lekker spelen? Door het springen en stappen te combineren met leren tellen, automatiseren ze het in de kortste keren. Het leuke ontwerp enthousiasmeert kinderen om zelf de eerste stap te zetten. 

Met het slang-beweegpad leren tellen fleurt jouw schoolgang helemaal op. Het voordeel van het slang-beweegcircuit, is dat je relatief minder oppervlakte nodig hebt dan bij onze andere vloerstickers. Het Slang beweegpad Leren Tellen tot 10 is 125 x 60 cm en Leren Tellen tot 25 is 350 x 100 cm groot. Kleuters uit de groepen 1 tot en met 3 leren met dit beweegparcours de getallen tot 10 of 25 en ook de plaats van het getal in de cijferreeks. Hiermee automatiseren ze bewegend alle cijfers.

De ruimte in de schoolgang bepaalt tot hoever je kan gaan met de cijfers. Voor de groepen 1 tot en met 3 raden we aan te gaan voor de set met getallen tot en met 25 om kinderen op een spelenderwijs ook de combinatie-getallen te leren. Is de ruimte beperkt? Dan kan je kiezen voor leren tellen tot 10. Kan je meer kwijt in je gang? Niet zeker of deze vloerstickers bij jouw rustige gang passen? Bekijk kleurrijke alternatieven in het totaaloverzicht leren tellen.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-01-01-07-06

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
125 x 60 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Slangen