Metrobord vloerstickers Leren Tellen

€ 149,99
Inclusief belasting

Dit is misschien wel de educatiefste vloerstickers om kleuters te leren tellen! De stickers zien eruit als metroborden en maken een mooie combinatie van het getal, uitgeschreven en met een handje.

Kleur
  • Blauw
  • Groen
  • Oranje
Aantal in set
  • 11
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Kan jouw saaie schoolgang wel een opfrisbeurt gebruiken maar wil je dat wel aan een educatief doel koppelen? Dan zijn deze metrobord vloerstickers precies goed voor jouw school! De vloerstickers zijn leuk als beweegparcours en stimuleren bewegend leren tellen voor de kleuters van groep 1 tot en met 3. De cijfers tot 10 automatiseren ging nog nooit zo snel!

De vloerstickers zijn verkrijgbaar in 3 frisse kleuren. Jouw kleuters springen enthousiast over het beweegpad heen en zijn vervolgens scherper bij een volgende oefening in de klas. Je kunt de kinderen die in een telhoek of met een ‘rekenthema’ bezig zijn, ook meenemen naar de beweegbaan en de getallen een voor een behandelen. Bewust en onbewust, ze oefenen de getallen tot en met 10 een stuk makkelijker met deze educatieve vloerstickers! Benieuwd welke ontwerpen we nog meer hebben om jouw schoolgang op te vrolijken en tegelijk kleuters te helpen bij het oefenen van de getallen tot 10? Bekijk het totaaloverzicht leren tellen.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-01-01-01-01

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Rondjes