Hinkelbaan vloerstickers Leren Tellen

€ 149,99
Inclusief belasting

De hinkelbaan is een goed voorbeeld van bewegend leren. Veel kinderen leren door het hinkelen spelenderwijs tellen. Dit concept brengen we van het speelplein naar de schoolgang met de hinkelbaan vloersticker. Door de leuke kleuren worden kinderen enthousiast en springen ze van getal naar getal.

Kleur
  • Bontgekleurd
  • Pastel
  • Groen-Oranje
  • Blauw-Oranje
  • Groen-Rood
Aantal in set
  • 10
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Hinkelen, wie heeft het vroeger niet gedaan op het schoolplein? Wij echt wel! Het is een speelse manier om jouw groep 1, 2 of 3 te leren tellen door bewegend leren.Het ontwerp is gemakkelijk te begrijpen omdat de getallen zowel uitgeschreven en als getal worden afgebeeld. Zo leren ze ook de plaats van het getal in de cijferreeks en wordt leren tellen pas echt automatiseren. 

Vrolijk je schoolgang op met de kleurrijke hinkelstenen om te leren tellen. Met de traditionele hinkelbaan tot 10 leren de kinderen spelenderwijs de combinatie-getallen. Niet zeker of deze rustige vloerstickers bij jouw rustige gang passen? Bekijk kleurneutrale en rustige alternatieven in het totaaloverzicht leren tellen.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-01-01-09-02

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Hinkelbaan