Bijen vloerstickers Leren Tellen

€ 224,99
Inclusief belasting

Een vrolijke bij maakt iedereen blij! Zet stippen tussen de vloerstickers om er een echt bijen-beweegparcours van te maken. Met dit speelse ontwerp springt groep 1 t/m 3 de gang door en leren ze gelijk tellen, dit is de kracht van bewegend onderwijs!

Kleur
  • Bontgekleurd
Aantal in set
  • 11
  • 21
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Wil je spelenderwijs leren stimuleren bij jouw kleuters? Dan is leren tellen een goed begin. Heb je daarnaast ook een saaie schoolgang die je graag wilt opvrolijken? Dan zijn de bijen-vloerstickers de oplossing! Het leuke ontwerp enthousiasmeert kinderen om er echt mee aan de slag te gaan. Toch is het vrij kleurneutraal waardoor het goed te begrijpen is. De kleuters leren de cijfers én de plaats van het getal in de cijferreeks. De getallen tot 10 of 20 automatiseren wordt zo een eitje!

De ruimte in de schoolgang bepaalt tot hoever je kan gaan met de cijfers. Voor de groepen 1 tot en met 3 raden we aan te gaan voor de set met getallen tot en met 20 om kinderen spelenderwijs ook de combinatie-getallen te leren. Is de ruimte beperkt? Dan kan je kiezen voor leren tellen tot 10. Niet zeker of deze speelse vloerstickers bij jou drukke gang passen? Bekijk kleurrijke alternatieven in het totaaloverzicht leren tellen.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-01-01-06-02

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Bijen

10 andere materialen in deze categorie: