Bijen vloerstickers Alfabet

€ 249,99
Inclusief belasting

Door de vrolijke bijen zoemen de kinderen de schoolgang door! Een vrolijk thema wat extra actueel wordt tijdens de lente en natuurlessen. De grappige bijtjes vertellen stap voor stap iedere letter van het alfabet.

Kleur
  • Bontgekleurd
Aantal in set
  • 26
Lettersoort
  • Hoofd- en kleine letters
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Bewegend leren voor groep 1, 2 en 3 is niet meer weg te denken uit de lesmethodes van basisscholen. De bijen vloerstickers van Yibbo helpen daarom iedere taalleesmethode vooruit met taalontwikkeling buiten de klas. Kleuters leren spelenderwijs het hele alfabet in kleine letters en hoofdletters. Bovendien krijgt jouw saaie schoolgang er helemaal een vrolijk karakter van.

Willen de kinderen even niets leren en gewoon ‘op de hinkelbaan’? Dat kan natuurlijk ook, want bewegend leren moet vooral een feestje zijn én blijven! Wil je een complete basis leggen voor technisch lezen in groep 3, dan kun je ook een Klanken-stickerset erbij aanschaffen. Een kind verbetert zo zijn klank-tekenkoppeling en herkent tijdens oefeningen in de klas zo nog sneller alle letters. Andere ontwerpen met het alfabet bekijken? Klik hier voor het totaaloverzicht alfabet-vloerstickers.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-02-01-02-01

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Bijen