Hoi, wij zijn Yibbo!

Onze overtuiging is het gezonder, slimmer en vrolijker maken van kinderen. Dat doen we door het stimuleren van bewegend leren. Met onze bewegend leren materialen gaan kinderen écht bewegend leren. Ontworpen voor en met het onderwijs. Van bank naar beweegpad, van stoel naar springen en van eentoning naar enerverend. Zo maken we van iedere lesdag een feestje!

Gezonder, Slimmer, Vrolijker!

Yibbo is begonnen vanuit Trapleren®, al bijna 10 jaar een gevestigde naam in de onderwijswereld. Je weet wel, van die kleurrijke, leerzame trappen waarmee je écht hogerop komt. Door onze jarenlange ervaring met Trapleren® weten we ook welke thema’s en niveaus op dit moment relevant zijn. Daarvoor hebben we een uitgebreid assortiment materialen samengesteld, zodat iedereen bewegend kan leren. Kies je voor Yibbo, dan kies je gezonder, slimmer en vrolijker!

✅  Alle thema’s

✅ Alle niveaus

✅ Alle onderwijssoorten

Bewegend Leren Materialen speciaal gemaakt vanuit Bergschenhoek

Onze bewegend leren materialen sluiten perfect aan op de relevante onderwijsthema’s. We ontwikkelen ze namelijk met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Allemaal vanuit onze eigen ontwerpstudio in Bergschenhoek. Hier vandaan bedienen we basisscholen, bso’s en peuterspeelzalen door heel Nederland. De bewegend leren materialen versturen we per post met DHL. We maken ze speciaal voor jouw school en ze zijn met een paar werkdagen bij je binnen.

Zelf een creatief idee? Altijd welkom!

Heb je niet de beweegmatjes van jouw wens gevonden, maar zelf een creatief idee? We hebben zelf nog talloze concepten achter de hand en maken ook bewegend leren materialen op maat. Stuur ons een mail op info@yibbo.eu, dan kijken we samen naar het ontwerp en tegen welke prijs we het kunnen maken.