Levering en Retour

Verzenden van de leukste, leerzaamste bewegend leren materialen

De bewegend leren materialen worden altijd gratis verzonden. Direct na je bestelling gaan wij aan de slag. De levertijd is afhankelijk van onze voorraad en de productieplanning van onze partners, maar voor de zekerheid houden we een maximale levertijd van 10 werkdagen aan. In werkelijkheid zien we dat de meeste materialen al binnen 5 werkdagen geleverd zijn.  

De bewegend leren materialen worden bezorgd door onze bezorgpartner DHL. Iedere bestelling heeft zijn eigen unieke track&trace-code, die je krijgt toegestuurd nadat je bestelling is verzonden. Zo kan je jouw bestelling online blijven volgen. 

Mocht het zo zijn dat een pakket beschadigd aankomt, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dan zullen we er alles aan doen om het goed voor je op te lossen.

Retourzenden van de bewegend leren materialen

Ben je niet tevreden over de bewegend leren materialen? Dat vinden we erg jammer. Eigenlijk hebben we in de afgelopen zeven jaar nog niemand gehad die het retour heeft gestuurd. Maar wil jij dat wel? Dan kan dat zeker. Bij iedere bestelling heb je een bedenktijd van 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Je mag ze zonder opgave van redenen retour sturen. Mits ze onbeschadigd en ongebruikt zijn. Heb je dat wel gedaan? Neem dan contact met ons op via de contactpagina

Meer weten over onze voorwaarden? Bekijk de algemene voorwaarden pagina.