Boomstam vloerstickers Alfabet

€ 249,99
Inclusief belasting

Neem de natuur mee naar de schoolgang en laat de kinderen van groep 1 t/m 3 het hele jaar door bewegend leren op deze boomstam-hinkelbaan! Het Nederlandse alfabet wordt in hoofdletters, kleine letters en samengevoegd op de stickers gedrukt, waardoor ze ongedwongen kunnen kennismaken met de basis van de Nederlandse taal.

Kleur
  • Bruin
Aantal in set
  • 26
Lettersoort
  • Kleine letters
  • Hoofdletters
  • Hoofd- en kleine letters
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Ben je op zoek naar een manier om kleuters spelenderwijs alle letters aan te leren? Of wil je een originele taaloefening buiten de klas? Met deze boomstammetjes vrolijk je jouw schoolgang op en zien kinderen het hele jaar door het Nederlandse alfabet. Zo leren ze, bewust en onbewust, het hele alfabet automatiseren.

Bewegend leren is niet meer weg te denken uit de Nederlandse basisscholen. Yibbo vloerstickers sluiten perfect aan op het spelenderwijs leren. Je plakt de vloerstickers gemakkelijk als een beweegpad door de gang. Letters leren was nog nooit zo leuk! In groep 3 is de hinkelbaan een hulp bij hun eerste stappen in het technisch lezen. Als je een Klanken-stickerset erbij neemt, verbeteren kinderen ook hun taal-tekenkoppeling en kunnen ze met de stickers simpele woorden maken. De vloer in jouw hal wordt dus niet alleen vrolijk, maar ook heel leerzaam. Andere ontwerpen met het alfabet bekijken? Klik hier voor het totaaloverzicht alfabet-vloerstickers.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De boomstammen zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-02-01-01-01

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Boomstammen