Vloerstickers

Vloerstickers voor scholen - beweegpaden en hinkelbanen

Tadaaa! Het grootste assortiment bewegend leren-vloerstickers voor scholen van heel Nederland! Van taal en tellen voor de onderbouw tot het metriek stelsel voor de bovenbouw: er zit voor iedere basisschool wat bij! Met welk thema begint jouw school met bewegend leren in de schoolgang?

Educatieve vloerstickers voor scholen om bewegend te leren

Bewegend leren is één van veel mogelijke lesmethodes. Veel basisscholen kiezen ervoor om bewegend onderwijs te combineren met klassikale oefeningen, individueel en in groepsverband. Verschillende manieren van onderwijs versterken elkaar. Zeker als het gaat om automatiseren! Wil je spelenderwijs leren invoeren of uitbreiden binnen in je school? Dan zijn de educatieve vloerstickers van Yibbo helemaal wat je zoekt!

Beweegpaden en hinkelbanen die verder gaan dan een leuk kleurtje

Hoe trots we ook zijn op onze ontwerpen, de echte toegevoegde waarde voor jouw basisschool zit in het educatieve karakter. Onze Alfabet-vloerstickers maken we bijvoorbeeld standaard met kleine blokletters, omdat dit één van de gangbaarste lettersoorten in de onderbouw is. Met afwijkende kleuren maken we onderscheid tussen klinkers, medeklinkers, twee- en drieletterklanken. De Breuken-vloerstickers voor de bovenbouw zijn van een hoger niveau, waardoor we in één sticker het verband leggen tussen decimaalgetal, percentage, deel en breuk. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van het educatieve karakter van Yibbo beweegpaden en hinkelpaden.

Vloerstickers vanuit meer dan 10 jaar onderwijservaring

De onderwijservaring hebben we opgedaan met onze ‘grote broer’ Trapleren®. Trapleren maakt al bijna 10 jaar slimme trappen waarmee leerlingen écht hogerop komen. Inmiddels hebben honderden scholen in Nederland en Vlaanderen een leerzame trap en het aantal groeit met de dag. Meer over Trapleren® vind je hier.

Ongedwongen, spelend leren met beweegpaden en hinkelbanen

Naast het leerzame van de vloerstickers is het natuurlijk heerlijk om te springen van stapsteen naar stapsteen of te springen als kikkers op kikker-vloerstickers! Het voordeel van vloerstickers ten opzichte van een hinkelbaan op het schoolplein of een beweegmat, is dat je hier helemaal creatief kunt zijn en je eigen beweegpad kunt neerleggen. Schuif ze heen en weer tot je een speels kronkelend beweegpad hebt of juist een klassieke hinkelbaan: de keuze is aan jou! Kies je plek om te plakken strategisch: leg je het pad dicht bij de droogloopmat of leg je ‘m juist tussen 2 of meerdere klaslokalen en groepen in? Jouw basisschool, BSO of kindcentrum vrolijkt er in ieder geval helemaal van op en de kinderen kunnen lekker ongedwongen, spelend leren: een win-winsituatie!

Hinkelbaan en beweegpad vloerstickers: praktisch, plaktisch, fantastisch!

Vloerstickers van Yibbo zijn super makkelijk zelf te plakken met de handige bijpassende plakinstructievideo’s. De stickers zijn gemaakt van super hechtend Hi-Tack vinyl, waardoor ze jarenlang blijven zitten. Maar ben je in het volgende schooljaar toe aan iets nieuws, dan zijn ze ook relatief makkelijk met de hand te verwijderen. Verder zijn Yibbo hinkelbaan vloerstickers en beweegpaden anti-slip, brandvertragend en overleven ze iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem.

100+ unieke hinkelbaan stickers en beweegpaden

Yibbo heeft tientallen sets, die ieder ook weer variaties in kleuren en soorten hebben. Bij elkaar hebben we meer dan 100 unieke ontwerpen van hinkelbaan stickers en beweegpaden. Daarmee zijn we de grootste educatieve vloersticker-webshop ter wereld! Maar we zitten niet stil: iedere maand komen er weer nieuwe ontwerpen en andere thema’s bij. De wereld van bewegend leren verandert namelijk supersnel, en daar gaan wij graag in mee! Wil je graag weten welke leuke ontwerpen eraan komen en hoe andere scholen hun Yibbo hinkelbaan stickers plakken? Volg ons op Instagram!

Hinkelbaan vloerstickers en beweegpaden voor groep 1 t/m 8

Bij een hinkelbaan denk je al snel aan de onderbouw, maar ook voor de bovenbouw is bewegend leren automatiseren een handige lesmethode! We hebben ons assortiment verdeeld in onderbouw, midden- en bovenbouw. Filter op ‘Doelgroep’ om een selectie te bekijken. Natuurlijk weten we dat ieder kind uniek is in zijn of haar ontwikkeling en dat de lesstof soms in meerdere groepen behandeld wordt. Blader daarom ook gerust eens door het hele assortiment heen en ontdek welke leuke sets er allemaal zijn! Van leren tellen en het alfabet automatiseren voor de kleuters tot en met breuken en het metriek stelsel voor de bovenbouw: voor iedere groep hebben we geschikte hinkelbaan vloerstickers en beweegpaden!

Actieve filters

Nieuw

Appel vloerstickers Breuken

€ 119,99

Bijzonder educatieve vloerstickers waarmee kinderen sneller de breuken leren. 1/1e- tot 1/10e-breuk komt allemaal aan bod op 4 verschillende manieren: de breuk zelf, de appelparten, het decimaal-getal en het percentage.

Nieuw

Bijen vloerstickers Alfabet

€ 249,99

Door de vrolijke bijen zoemen de kinderen de schoolgang door! Een vrolijk thema wat extra actueel wordt tijdens de lente en natuurlessen. De grappige bijtjes vertellen stap voor stap iedere letter van het alfabet.

Nieuw

Bijen vloerstickers Leren Tellen

€ 224,99

Een vrolijke bij maakt iedereen blij! Zet stippen tussen de vloerstickers om er een echt bijen-beweegparcours van te maken. Met dit speelse ontwerp springt groep 1 t/m 3 de gang door en leren ze gelijk tellen, dit is de kracht van bewegend...

Nieuw

Blaadjes vloerstickers Seizoenen Leren

€ 74,99

De wisseling van de seizoenen kan je goed uitleggen aan de hand van de verkleuringen van een blad. Zo leren kinderen op een speelse en visuele manier de seizoenen. Spring van seizoen naar seizoen of daag jouw klas uit op het goede seizoen te...

Nieuw

Bloem vloerstickers Leren Tellen

€ 149,99

Een vrolijke bloem-vloersticker om groep 1 t/m 3 te leren tellen. De bloemen-vloerstickers zijn meer meisjes-achtig, maar zijn erg gezellig en geven sfeer aan de schoolgang. Spring van bloem naar bloem om de getallen al bewegend te leren.

Nieuw

Bloemen vloerstickers Alfabet

€ 249,99

Kleurrijke bloemen fleuren je schoolgang op en laten kinderen spelenderwijs het Nederlandse alfabet leren. Het duidelijke ontwerp is perfect voor de jongere kinderen. Groep 1, 2 of 3 leert zo alle hoofdletters en kleine letters automatiseren.

Nieuw

Boomstam vloerstickers Alfabet

€ 249,99

Neem de natuur mee naar de schoolgang en laat de kinderen van groep 1 t/m 3 het hele jaar door bewegend leren op deze boomstam-hinkelbaan! Het Nederlandse alfabet wordt in hoofdletters, kleine letters en samengevoegd op de stickers gedrukt,...

Nieuw

Boomstam vloerstickers Leren Tellen

€ 224,99

De boomstam & bever-vloersticker is de kleurrijkste en vrolijkste vloersticker om te leren tellen. Dit gezellige ontwerp trekt de aandacht van kleuters en enthousiasmeert ze voor bewegend onderwijs om de getallen te leren.

Nieuw

Cupcake vloerstickers Breuken

€ 119,99

Bijzonder educatieve vloerstickers waarmee kinderen sneller de breuken leren. 1/1e- tot 1/10e-breuk komt allemaal aan bod op 4 verschillende manieren: de breuk zelf, de cupcake-stukken, het decimaal-getal en het percentage.

Nieuw

Hamburger vloerstickers Breuken

€ 119,99

Bijzonder educatieve vloerstickers waarmee kinderen sneller de breuken leren. 1/1e- tot 1/10e-breuk komt allemaal aan bod op 4 verschillende manieren: de breuk zelf, de hamburger-parten, het decimaal-getal en het percentage.

Nieuw

Kikker vloerstickers Alfabet

€ 249,99

Kikkerstickers kwaken jouw saaie schoolgang helemaal tot leven! Voor groep 1 t/m 3 is dit een heerlijke manier om lekker buiten de klas bezig te zijn. Tegelijk zijn de kinderen spelenderwijs aan het leren. In een volgend stadium automatiseren...

Nieuw

Mandarijn vloerstickers Breuken

€ 119,99

Bijzonder educatieve vloerstickers waarmee kinderen sneller de breuken leren. 1/1e- tot 1/10e-breuk komt allemaal aan bod op 4 verschillende manieren: de breuk zelf, de mandarijnpartjes, het decimaal-getal en het percentage.

Nieuw

Pizza vloerstickers Breuken

€ 119,99

Bijzonder educatieve vloerstickers waarmee kinderen sneller de breuken leren. 1/1e- tot 1/10e-breuk komt allemaal aan bod op 4 verschillende manieren: de breuk zelf, de pizzapunten, het decimaal-getal en het percentage.

Nieuw

Poppetje vloerstickers Seizoenen Leren

€ 74,99

De wisseling van de seizoenen kan je goed uitleggen aan de hand van de kleding die het poppetje draagt. Zo leren kinderen op een speelse en visuele manier de seizoenen. Spring van seizoen naar seizoen of daag jouw klas uit op het goede seizoen...

Nieuw

Ronde vloerstickers Alfabet

€ 249,99

Deze kleurrijke cirkels zijn makkelijk te lezen en hierdoor ideaal om om kinderen te laten kennismaken en spelen met letters. Het vrolijkt je saaie schoolgang helemaal op, maar heeft ook een rustig ontwerp in drukkere hallen en binnenpleinen.