Vloerstickers

Vloerstickers voor scholen - beweegpaden en hinkelbanen

Tadaaa! Het grootste assortiment bewegend leren-vloerstickers voor scholen van heel Nederland! Van taal en tellen voor de onderbouw tot het metriek stelsel voor de bovenbouw: er zit voor iedere basisschool wat bij! Met welk thema begint jouw school met bewegend leren in de schoolgang?

Educatieve vloerstickers voor scholen om bewegend te leren

Bewegend leren is één van veel mogelijke lesmethodes. Veel basisscholen kiezen ervoor om bewegend onderwijs te combineren met klassikale oefeningen, individueel en in groepsverband. Verschillende manieren van onderwijs versterken elkaar. Zeker als het gaat om automatiseren! Wil je spelenderwijs leren invoeren of uitbreiden binnen in je school? Dan zijn de educatieve vloerstickers van Yibbo helemaal wat je zoekt!

Beweegpaden en hinkelbanen die verder gaan dan een leuk kleurtje

Hoe trots we ook zijn op onze ontwerpen, de echte toegevoegde waarde voor jouw basisschool zit in het educatieve karakter. Onze Alfabet-vloerstickers maken we bijvoorbeeld standaard met kleine blokletters, omdat dit één van de gangbaarste lettersoorten in de onderbouw is. Met afwijkende kleuren maken we onderscheid tussen klinkers, medeklinkers, twee- en drieletterklanken. De Breuken-vloerstickers voor de bovenbouw zijn van een hoger niveau, waardoor we in één sticker het verband leggen tussen decimaalgetal, percentage, deel en breuk. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van het educatieve karakter van Yibbo beweegpaden en hinkelpaden.

Vloerstickers vanuit meer dan 10 jaar onderwijservaring

De onderwijservaring hebben we opgedaan met onze ‘grote broer’ Trapleren®. Trapleren maakt al bijna 10 jaar slimme trappen waarmee leerlingen écht hogerop komen. Inmiddels hebben honderden scholen in Nederland en Vlaanderen een leerzame trap en het aantal groeit met de dag. Meer over Trapleren® vind je hier.

Ongedwongen, spelend leren met beweegpaden en hinkelbanen

Naast het leerzame van de vloerstickers is het natuurlijk heerlijk om te springen van stapsteen naar stapsteen of te springen als kikkers op kikker-vloerstickers! Het voordeel van vloerstickers ten opzichte van een hinkelbaan op het schoolplein of een beweegmat, is dat je hier helemaal creatief kunt zijn en je eigen beweegpad kunt neerleggen. Schuif ze heen en weer tot je een speels kronkelend beweegpad hebt of juist een klassieke hinkelbaan: de keuze is aan jou! Kies je plek om te plakken strategisch: leg je het pad dicht bij de droogloopmat of leg je ‘m juist tussen 2 of meerdere klaslokalen en groepen in? Jouw basisschool, BSO of kindcentrum vrolijkt er in ieder geval helemaal van op en de kinderen kunnen lekker ongedwongen, spelend leren: een win-winsituatie!

Hinkelbaan en beweegpad vloerstickers: praktisch, plaktisch, fantastisch!

Vloerstickers van Yibbo zijn super makkelijk zelf te plakken met de handige bijpassende plakinstructievideo’s. De stickers zijn gemaakt van super hechtend Hi-Tack vinyl, waardoor ze jarenlang blijven zitten. Maar ben je in het volgende schooljaar toe aan iets nieuws, dan zijn ze ook relatief makkelijk met de hand te verwijderen. Verder zijn Yibbo hinkelbaan vloerstickers en beweegpaden anti-slip, brandvertragend en overleven ze iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem.

100+ unieke hinkelbaan stickers en beweegpaden

Yibbo heeft tientallen sets, die ieder ook weer variaties in kleuren en soorten hebben. Bij elkaar hebben we meer dan 100 unieke ontwerpen van hinkelbaan stickers en beweegpaden. Daarmee zijn we de grootste educatieve vloersticker-webshop ter wereld! Maar we zitten niet stil: iedere maand komen er weer nieuwe ontwerpen en andere thema’s bij. De wereld van bewegend leren verandert namelijk supersnel, en daar gaan wij graag in mee! Wil je graag weten welke leuke ontwerpen eraan komen en hoe andere scholen hun Yibbo hinkelbaan stickers plakken? Volg ons op Instagram!

Hinkelbaan vloerstickers en beweegpaden voor groep 1 t/m 8

Bij een hinkelbaan denk je al snel aan de onderbouw, maar ook voor de bovenbouw is bewegend leren automatiseren een handige lesmethode! We hebben ons assortiment verdeeld in onderbouw, midden- en bovenbouw. Filter op ‘Doelgroep’ om een selectie te bekijken. Natuurlijk weten we dat ieder kind uniek is in zijn of haar ontwikkeling en dat de lesstof soms in meerdere groepen behandeld wordt. Blader daarom ook gerust eens door het hele assortiment heen en ontdek welke leuke sets er allemaal zijn! Van leren tellen en het alfabet automatiseren voor de kleuters tot en met breuken en het metriek stelsel voor de bovenbouw: voor iedere groep hebben we geschikte hinkelbaan vloerstickers en beweegpaden!

Actieve filters

Nieuw

Stapstenen vloerstickers...

€ 224,99
Samenstelling
Kleur
Aantal in set
Nieuw

Tweelingsommen...

€ 149,99
Samenstelling
Kleur
Aantal in set
Nieuw

Vriendjes van 10 vloerstickers - Verliefde harten

€ 149,99
Kleur
Aantal in set

Iedere combinatie bestaat uit andere getallen, maar samen vormen ze altijd 10. Daarom zijn het de vriendjes van 10! Nu ook verkrijgbaar als educatief materiaal voor buiten de klas in de vorm van een vloersticker-set. Breid je rekenmethode uit...

Nieuw

Tweelingsommen vloerstickers Bloemenvriendjes

€ 149,99
Kleur
Aantal in set

Tweelingsommen oefenen in groep 3 is heel belangrijk en bovendien heel goed te automatiseren. Daarom komen deze vloerstickers goed van pas: leuke bloemenvriendjes-stickers om te verdubbelen en halveren van 2 tot en met 20.

Nieuw

Tafel van 1 vloerstickers - bewegend tafels oefenen

€ 149,99
Kleur
Aantal in set

Van de vroege middenbouw tot groep 8 blijft het een uitdaging: de tafels van 1 tot en met 10 automatiseren. Yibbo vloerstickers helpen om de bewegend de tafels te oefenen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en eenvoudig ontwerp voor maximale...

Nieuw

Hamburger vloerstickers Breuken

€ 119,99
Kleur
Aantal in set

Bijzonder educatieve vloerstickers waarmee kinderen sneller de breuken leren. 1/1e- tot 1/10e-breuk komt allemaal aan bod op 4 verschillende manieren: de breuk zelf, de hamburger-parten, het decimaal-getal en het percentage.

Nieuw

Blaadjes vloerstickers Seizoenen Leren

€ 74,99
Kleur
Aantal in set

De wisseling van de seizoenen kan je goed uitleggen aan de hand van de verkleuringen van een blad. Zo leren kinderen op een speelse en visuele manier de seizoenen. Spring van seizoen naar seizoen of daag jouw klas uit op het goede seizoen te...

Nieuw

Kalender vloerstickers Maanden Leren

€ 159,99
Kleur
Aantal in set

Niets geeft zoveel herkenning als een kalender als het om het leren van de maanden gaat. Iedere maand heeft zijn eigen getal, zodat kinderen de volgorde van de maanden snel leren herkennen en automatiseren.

Nieuw

Ronde vloerstickers - Gewichtsmaten Oefenen

€ 114,99
Kleur
Aantal in set

Hoeveel gram suiker moet er in dat recept? Hoeveel is 200 gram pasta? En hoeveel kilo is 300 gram? Kinderen krijgen hun hele leven met het metriek stelsel te maken en deze ronde vloerstickers helpen ze de gewichtsmaten te automatiseren.

Nieuw

Verfspetter vloerstickers Alfabet

€ 249,99
Kleur
Aantal in set
Lettersoort

Deze vrolijke, eenkleurige vloerstickers zijn makkelijk te lezen en daardoor perfect voor de allerjongsten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kinderen leren zo spelenderwijs het Nederlandse alfabet, in hoofdletters en kleine letters.

Nieuw

Stapstenen vloerstickers Leren Tellen

€ 224,99
Samenstelling
Kleur
Aantal in set

Het speelse ontwerp van de stapstenen vloerstickers nodigt al snel uit om erop te springen, want pas op dat je niet in het water belandt! Zo enthousiasmeren we kinderen voor bewegend leren. Leer tellen in sprongen van 5, 10 of tel van 0 tot 10...

Nieuw

Tweelingsommen vloerstickers Jongens en Meisjes

€ 149,99
Samenstelling
Kleur
Aantal in set

Tweelingsommen oefenen in groep 3 is heel belangrijk en bovendien heel goed te automatiseren. Daarom komen deze vloerstickers goed van pas: leuke jongens- en meisjesstickers in alle combinaties om te verdubbelen en halveren van 2 tot en met...

Nieuw

Tafel van 2 vloerstickers - bewegend tafels oefenen

€ 149,99
Kleur
Aantal in set

Van de vroege middenbouw tot groep 8 blijft het een uitdaging: de tafels van 1 tot en met 10 automatiseren. Yibbo vloerstickers helpen om de bewegend de tafels te oefenen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en eenvoudig ontwerp voor maximale...

Nieuw

Appel vloerstickers Breuken

€ 119,99
Kleur
Aantal in set

Bijzonder educatieve vloerstickers waarmee kinderen sneller de breuken leren. 1/1e- tot 1/10e-breuk komt allemaal aan bod op 4 verschillende manieren: de breuk zelf, de appelparten, het decimaal-getal en het percentage.

Nieuw

Stapstenen vloerstickers - Lengtematen Oefenen

€ 114,99
Kleur
Aantal in set

Groep 5 tot 8 probeert uit het water te blijven en oefent tegelijk de lengtematen van het metriek stelsel. Millimeter tot kilometer, alle stappen komen voorbij. Verkrijgbaar in meerdere kleuren letters, zodat de vloerstickers mooi aansluiten op...

Nieuw

Stapstenen vloerstickers - Gewichtsmaten Oefenen

€ 114,99
Kleur
Aantal in set

En de volgende sprong, dat is keer 10! Leer kinderen spelenderwijs alle gewichtsmaten uit het metriek stelsel met deze leuke vloerstickers. De stapstenen geven er een extra bewegend element aan, omdat je natuurlijk niet in het water wil...

Nieuw

Poppetje vloerstickers Seizoenen Leren

€ 74,99
Kleur
Aantal in set

De wisseling van de seizoenen kan je goed uitleggen aan de hand van de kleding die het poppetje draagt. Zo leren kinderen op een speelse en visuele manier de seizoenen. Spring van seizoen naar seizoen of daag jouw klas uit op het goede seizoen...

Nieuw

Ronde vloerstickers Maanden Leren

€ 159,99
Kleur
Aantal in set

De ronde vloerstickers passen in iedere schoolgang. Door het rustige ontwerp kunnen kinderen goed focussen op de inhoud, zo leer jouw groep 2 of 3 de maanden en de volgorde. Daarnaast vrolijkt het jouw saaie schoolgang op.

Nieuw

Ronde vloerstickers Dagen van de Week Kleuren

€ 114,99
Kleur
Aantal in set

De ronde vloerstickers passen in iedere schoolgang. Combineer de kleuren van de dagen van de week van jouw planbord met de ronde vloerstickers om kleuters zo de dagen van de week te leren. Staat jouw kleurencombinatie er niet tussen?

Nieuw

Stapstenen vloerstickers Alfabet

€ 249,99
Kleur
Aantal in set
Lettersoort

Pas op dat je niet in het water valt! De stenen stimuleren om nauwkeurig te springen. Tegelijk zijn ze een duidelijke ondergrond om de hoofd- en kleine letters van het alfabet op af te beelden. Een leuke, educatieve hinkelbaan in verschillende...

Nieuw

Verfspetter vloerstickers Leren Tellen

€ 224,99
Kleur
Aantal in set

De verfspetter-vloersticker is erg duidelijk met weinig kleur-afleiding en is daardoor gemakkelijk te begrijpen voor groepen 1 tot en met 3. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kinderen springen van getal naar getal door het speelse ontwerp. Dat...

Nieuw

Tafel van 3 vloerstickers - bewegend tafels oefenen

€ 149,99
Kleur
Aantal in set

Van de vroege middenbouw tot groep 8 blijft het een uitdaging: de tafels van 1 tot en met 10 automatiseren. Yibbo vloerstickers helpen om de bewegend de tafels te oefenen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en eenvoudig ontwerp voor maximale...