Tafel van 6 vloerstickers - bewegend tafels oefenen

€ 149,99
Inclusief belasting

Van de vroege middenbouw tot groep 8 blijft het een uitdaging: de tafels van 1 tot en met 10 automatiseren. Yibbo vloerstickers helpen om de bewegend de tafels te oefenen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en eenvoudig ontwerp voor maximale focus op de inhoud.

Kleur
  • Blauw
  • Groen
  • Rood
Aantal in set
  • 10
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

In groep 4 beginnen de meeste scholen met het begrip keersommen en oefenen de jongens en meiden de makkelijkste tafels, waaronder de tafel van 6. Hoe leuk is het dan als ze ook over die tafel heen kunnen springen op weg naar de klas en onderweg naar buiten? Wellicht het extra zetje dat ze richting volledig automatiseren helpt. Want daar zijn Yibbo-vloerstickers voor bedoeld: educatief, lesondersteunend materiaal voor buiten de klas dat tegelijk de gang opvrolijkt! Bewegend de tafel van 6 laten oefenen met deze vloerstickers is dus letterlijk een slimme investering, die het beste van twee werelden biedt. Bewegend tafels blijven leren is niet alleen nodig voor groep 4, 5 en 6 maar ook voor de bovenbouw. Meerdere leeftijden hebben er dus plezier van!

Bewegend andere tafels oefenen? Je vindt de tafels van 1 tot en met 10 op onze Tafels-assortimentspagina. Of kijk eens bij ons Rekenen-assortiment voor onder andere vriendjessommen en tweelingsommen. Gebruikt jouw school een rekenmethode waarin andere kleuren voorkomen dan onze ontwerpen? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu, dan kijken we of we een nieuw ontwerp kunnen maken dat precies aansluit op jouw wensen.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-03-02-06-03

Gegevensblad

Doelgroep
Middenbouw
Doelgroep
Bovenbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Rondjes