Tweelingsommen vloerstickers Bloemenvriendjes

€ 149,99
Inclusief belasting

Tweelingsommen oefenen in groep 3 is heel belangrijk en bovendien heel goed te automatiseren. Daarom komen deze vloerstickers goed van pas: leuke bloemenvriendjes-stickers om te verdubbelen en halveren van 2 tot en met 20.

Kleur
  • Bontgekleurd
Aantal in set
  • 10
Aantal
Gratis verzending

  Voor bewegend en spelend leren

Iedere lesdag een feestje!

  Voor en door het onderwijs

Samen ontwikkeld

  Leuke ontwerpen

Uit eigen ontwerpstudio

  Bewezen kwaliteit

Door 10 jaar ervaring

Tweelingsommen oefenen vormt, na de getallenkennis, de basis voor verdere rekenlessen op de basisschool. Inzicht zoals ‘als ik aan beide kanten een cijfer omhoog ga, dan springt het opgetelde getal er 2 omhoog’, is belangrijk voor de latere rekenvaardigheid van een kind.

Wist je dat we naast tweelingsommen met bloemenvriendjes ook vloerstickers hebben voor vriendjessommen, tafels en breuken? Je vindt ze allemaal bij elkaar in het totaaloverzicht Rekenen. Zou je graag een andere invulling van de tweeling-vloerstickers willen of een set die aansluit op een andere rekenmethode? We kijken graag of we een ontwerp kunnen maken dat aansluit op de wensen van jouw school. Stuur een e-mail naar info@yibbo.eu en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Makkelijk zelf te plakken, jarenlang plezier ervan

Met onze PlakGemak-instructie plak je heel makkelijk zelf de stickers op de vloer: klik hier voor de plakinstructievideo voor dit type vloersticker. Voor een strak resultaat krijg je van ons een gratis rakel. De vloerstickers zijn anti-slip, brandvertragend en overleven iedere poetsbeurt. Zelfs de jaarlijkse boenmachine is geen probleem. Yibbo vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en blijven jarenlang zitten én mooi. Mocht je ze er een keer af willen halen, kan dit makkelijk met de hand. Verzending naar jouw school is helemaal gratis.

Over Yibbo: Vrolijker, Slimmer, Gezonder

Yibbo is ontstaan vanuit Trapleren®, leerzame trappen voor het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring weten we welke thema’s belangrijk zijn en dragen we bij aan het educatieve karakter van bewegend onderwijs. De thema’s worden ontwikkeld in creatieve brainstormsessies die we houden met leerkrachten en schooldirecteuren door het hele land. Vanuit onze ontwerpstudio in Bergschenhoek maken we educatieve vloerstickers voor alle onderwijssoorten en lesmethodes. 

Dus heb je een praktische vraag of wil je samen met ons een creatief idee voor jouw school uitdenken? Stuur ons een e-mail via info@yibbo.eu. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en leuke praktijkvoorbeelden in scholen, volg ons op Instagram!

01-03-03-01-01

Gegevensblad

Doelgroep
Onderbouw
Afmetingen
30 x 30 cm
Materiaal
Super hechtend vinyl met vloerlaminaat
Standaard meegeleverd
Sticker rakel
Geschikte vloertypes
Linoleum en strakke tegelvloer. Let op: eerst vetvrij maken.
Garantie
12 maanden, ervaring leert dat je er jarenlang plezier van hebt!
Eigenschappen
Anti-slip, super hechtend, krasvast, brandvertragend en UV-bestendige inkt.
Ondergrond
Bloemen