Bewegend Leren Materialen

Maak jouw eigen beweegparcours met beweegmatjes. Iedere lesdag een feestje!

Beweegmatjes: Populaire Bewegend Leren Spelmaterialen

Bewegend leren materialen die iedere lesdag gezonder, slimmer en vrolijker maken

Vanaf nu wil je het anders gaan doen. Afwisselender, speelser. Goed dat we je dan hier treffen, dan bewegen we samen jouw lesdag die richting op! Bewegend leren verbetert de taakgerichtheid en concentratie van de jongens en meiden. Het is ook dé ideale methode om lesstof te automatiseren. Super belangrijk om op te nemen in je lesdag dus!

Spelmateriaal voor bewegend leren tellen, rekenen, alfabet oefenen en meer

Nieuw bewegend leren materiaal: beweegmatjes

Als je graag verplaatsbaar spelmateriaal hebt, zijn beweegmatjes een aanrader! Die kun je uit de kast trekken wanneer je ze nodig hebt. En ook handig als je de ene dag een recht beweegpad wilt maken en de volgende dag zin hebt in een parcours kris-kras door de gang. Ook voor de gymzaal is dit een aanrader. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en originele ontwerpen.

TIP: binnenkort komt er nog meer bewegend leren materiaal, dus sla de site op in je Favorieten of volg ons op Instagram:@yibbo.bewegend.leren

Bewegend leren materialen op maat laten maken

Nu is er natuurlijk een kans dat je het assortiment hebt bekeken, iets moois hebt gezien, maar je eigenlijk nog met iets zit. Jullie gang is bijvoorbeeld helemaal oranje, en de stickers zie je alleen in het blauw staan. Of je hebt een lesmethode die met andere kleuren of vormen werkt.

Nou, daar hebben we wat op verzonnen: bewegend leren materiaal op maat! Je mailt ons op info@yibbo.eu de link van wat je hebt gezien en jouw wensen. Dan gaan wij nadenken, overleggen met jou en ontwerpen, zodat jij straks helemaal gelukkig bent met een product dat precies bij jouw school past!

Wat zijn de beste bewegend leren materialen?

Bij bewegend leren binnen en buiten de klas wissel je fysieke bewegingsactiviteiten af met cognitieve leeractiviteiten als instructie en verwerking van lesstof. De beste bewegend leren materialen sluiten naadloos aan op lesstof, nodigen van zichzelf uit tot interactie en zijn handzaam en hierdoor makkelijk te gebruiken voor leerkrachten en leerlingen.