In Den Haag gaat groep 1, 2, 3 en 4 van De Zuidwester met sprongen vooruit!

Geplaatst op   aug 16, 2022     Yibbo Vloersticker Nieuws     Geen Opmerkingen

Groep 1 t/m 4 van basisschool De Zuidwester uit Den Haag leert bewegend tellen, over de seizoenen en dagen met vloerstickers

In Den Haag gaan de groepen 1, 2, 3 en 4 van De Zuidwester met sprongen vooruit. Sinds kort liggen er namelijk op verschillende plekken in de basisschool vloerstickers. De stickers maken de gangen gelijk heel gezellig en kleurrijk. Daarnaast is bewegend leren een lekker ongedwongen aanvulling op de bestaande lesmethodes.

“Erg klantvriendelijk. Zeer snelle service en goede kwaliteit. Prettig contact met de leverancier. Ben een tevreden klant.”

- Dominique Guit, basisschool De Zuidwester

basisschool-vloerstickers-beweegpad-dagen-week-kalenders     basisschool-vloerstickers-beweegpad-leren-tellen     basisschool-vloerstickers-kalender-beweegpad-seizoenen-poppetjes

Spelenderwijs leren tellen in groep 1, 2 en 3 met slang-beweegpad

Ssssspelenderwijsss leren, dat is toch het leukste wat er is? Met dit slang-beweegpad slis je de getallen van 0 t/m 20 zo je geheugen in! Het is de eyecatcher van de gang en de kinderen van groep 1, 2 en 3 lopen er uit zichzelf graag even een kronkel voor om. Sssslim, want getallen automatiseren is een makkie met dit beweegpad.

Bewegend seizoenen en dagen van de week leren: dat blijft plakken!

Hoe onthoud je nou de seizoenen? En de dagen van de week, in de goede volgorde? Natuurlijk maak je leuke werkjes in de klas en houdt de juf of meester er zelfs thema-weken over. Maar hoe leuk is het als je er ook springend over kunt leren! Daarom pakt basisschool De Zuidwester uit met verschillende korte hinkelpaden van blaadjes, poppetjes en kalenders. De blaadjes zijn qua kleur aangepast naar het seizoen en de poppetjes zijn op het seizoen gekleed. En met de originele kalenders onthouden de kinderen de dagen van de week heel makkelijk!

Bewegend leren tellen tot 100 in stappen van 5 door groep 3 en 4

Ook als de kinderen geen kleuters meer zijn, blijft bewegend leren een heel effectieve manier om lesstof te automatiseren. Zo heeft De Zuidwester gekozen voor een lange hinkelbaan met stapstenen. Terwijl de jongens en meiden goed uitkijken of ze niet in het water vallen, leren ze tellen met sprongen van 5, helemaal van 0 t/m 100! Dat is nog eens een uitdaging. De grijze gang krijgt ook direct meer kleur.

basisschool-vloerstickers-slang-groen-beweegpad-0-20     basisschool-vloerstickers-beweegpad-leren-tellen-sprongen-van-vijf     basisschool-vloerstickers-kalender-beweegpad-seizoenen-blaadjes

Wat vind je ervan? Plaats een opmerking!