Beweegpad vloerstickers op maat voor kinderafdeling VieCuri Medisch Centrum

Geplaatst op   feb 3, 2023     Yibbo Vloersticker Nieuws     Geen Opmerkingen

Bij Yibbo maken we graag bewegend leren materialen op maat en zijn we altijd in voor een leuke uitdaging. Laatst kregen we een uniek verzoek van een ziekenhuis. Het VieCuri Medisch Centrum in Limburg wilde een beweegpad in het thema Zee, om de gang op te vrolijken en kinderen te stimuleren om te bewegen. Die uitdaging gingen we graag aan! 

Beweegpad ziekenhuis: van de speelkamer naar de onderzoekskamer

Het resultaat is om trots op te zijn: een volledig op maat gemaakt beweegparcours met reddingsboeien, een duikboot, zeedieren en stapstenen in het water. Een belangrijke voorwaarde: helemaal in de eigen stijl van het ziekenhuis! De vloerstickers zijn gemaakt van super hechtend vinyl en afgewerkt met vloerlaminaat waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Het materiaal is stroef zodat de kinderen niet uitglijden.

Van huisstijl naar design

De prachtige huisstijl van het ziekenhuis bood meer dan genoeg aanknopingspunten om een design uit te werken in een beweegpad met het thema Zee. Uiteindelijk is het een mix geworden van ontwerpen. Onze eigen stapstenen hebben een plek, maar ook vormen als de schaaldieren, meeuwen en krabben zijn op een speelse manier in het beweegpad verwerkt.

Ook een beweegpad in jouw ziekenhuis of medische instelling?

Stuur een mailtje met je wensen naar info@yibbo.eu en we kijken of we ook voor jouw afdeling en gang het perfecte beweegpad op maat kunnen maken! Benieuwd naar meer praktijkvoorbeelden van beweegpaden? Volg ons op Instagram: @yibbo.bewegend.leren

Wat vind je ervan? Plaats een opmerking!